فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

آیین پایانی و قدردانی از برگزیدگان مهرواره قصه گویی «من کشورم را دوست دارم» برگزار شد

  • کد خبر: ۱۰۱۵۲۶
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۶
آیین پایانی و قدردانی از برگزیدگان مهرواره قصه گویی «من کشورم را دوست دارم» برگزار شد
مراسم اختتامیه و قدردانی از برگزیدگان مهرواره قصه گویی «من کشورم را دوست دارم» با محوریت ایثار و شهادت و معرفی شخصیت سردار شهید قاسم سلیمانی صبح دیروز برگزار شد.

سیده ریحانه موسوی | شهرآرانیوز - مراسم اختتامیه و قدردانی از برگزیدگان مهرواره قصه گویی «من کشورم را دوست دارم» با محوریت ایثار و شهادت و معرفی شخصیت سردار شهید قاسم سلیمانی صبح دیروز با حضور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان خراسان رضوی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی و پیش کسوتان این حوزه در مرکز فرهنگی دفاع مقدس برگزار شد.

این جشنواره با موضوعات «ایران دوست داشتنی من»، «سرباز وطن» و «قهرمان من» که دربرگیرنده زندگی و خاطرات شهید قاسم سلیمانی، شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم است، در همه رده‌های سنی کودک، نوجوان و بزرگ سال میزبان علاقه‌مندان بود.

تکریم قهرمانان

سردار حسینعلی یوسفعلی زاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان خراسان رضوی در این مراسم گفت: پیروی از اولیای دین فضیلتی بزرگ و مهم است که به صورت ویژه در جامعه شیعی دنبال می‌شود و در آن نهادینه شده است. به این ترتیب، تکریم قهرمانان بزرگ نیز در همین زنجیره قرار می‌گیرد.

به بیان او، ترس برادر مرگ است و شهدا زنده و جاویدند، به همین دلیل ترسی ندارند، زیرا چه بکشند و چه کشته شوند، پیروز هستند. یوسفعلی زاده با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سال‌های گذشته چندین بار به کلمه «مکتب» اشاره فرمودند، اظهار کرد: مکتب امام راحل (ره)، مکتب بسیج و مکتب شهید سلیمانی که آن را با فریاد بلند در بام جهان طنین انداز کردند، ازجمله این مکتب‌ها هستند.

او تأکید کرد: مکتب وسعت همه جانبه دارد و وقتی قهرمان ما صاحب مکتب است، نمی‌توان آن را محدود کرد.
یوسفعلی زاده خاطر نشان کرد: وجود این گونه رویداد‌ها بیانگر این است که من ایرانی هستم؛ یک ایرانی با همه مشخصات مطرح شده در منطق انقلاب اسلامی.

آشنایی نسل جدید با شهید قاسم سلیمانی

ابراهیم زره ساز، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی، نیز در این مراسم با بیان اینکه این جشنواره برگزار شد تا نسل جدید بتواند با مفاهیم جدید مکتب شهید سلیمانی و ابعاد و ویژگی‌های شخصیتی او آشنا شود، گفت: یکی از مکان‌ها و موقعیت‌ها برای بازیابی هویت انقلابی، دینی و تاریخی برای نسل امروز، موزه‌هایی است که در آن از ابزار‌های مختلفی برای نشان دادن مفاهیمشان استفاده می‌کنند.

به بیان زره ساز، ما در عرصه انقلاب اسلامی، مقاومت، دین، تاریخ ملی و دیگر حوزه‌ها مفاهیم زیادی داریم، چیزی که در سایر کشور‌ها زیاد وجود ندارد.

او بیان کرد: ما در هنر‌های نمایشی، تجسمی، انفرادی و سینما به دنبال قصه هستیم و اینکه قصه‌ها روی مخاطب تأثیر بگذارند.

برگزیدگان جشنواره قصه گویی «من کشورم را دوست دارم»

حسین امینی، حسن شریعتی، سیدعلی محدث همچنین و مهدی حیدری، نشان قصه گویی و دیپلم افتخار را در بخش قصه گویان پیام آزادگان دریافت کردند.

نشان قصه گوی برتر و دیپلم افتخار در بخش بزرگ سال به مهسا ناظمی از قوچان، مریم عابدیه از یزد و نرجس ترابی از مشهد اعطا شد.

در بخش نوجوان نیز زینب آخوندی از قزوین، سارا حاجی زاده از بردسکن و نفیسه دولت شناس از مشهد نشان قصه گوی برتر و دیپلم افتخار را کسب کردند.

در بخش کودک، حدیث سادات قریشی لوح تقدیر و نشان قصه گوی برتر را دریافت کرد، همچنین سوفیا عابدیه از یزد، ساینا حاتمی از اسفراین و سیفی از تهران به عنوان قصه گویان برتر انتخاب شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->